مسئول بسيج سازندگي چهارمحال و بختياري با اشاره به اينکه بايد حمايتي جدي از سوي دولت و ارگانهاي دولتي از فعالان در عرصه اقتصاد مقاومتي شود بيان داشت: حمايت دولت در اين زمينه ميتواند اقتصاد کشور را به خود متکي کرده و راه را براي پيشرفت در اين راستا باز کند.

به گزارش
پايگاه خبري تحليلي پيرغار، حسينعلي شريفي مسئول بسيج سازندگي چهارمحال و بختياري در مصاحبه اختصاصي با
جهانبين نيوز اظهار کرد: امسال تعداد ۴۷۲ عرصه از عرصههاي اقتصاد مقاومتي تسهيلات دريافت کردند.
وي خاطرنشان کرد: اعتباري که تاکنون براي افراد معرفي شده در نظر گرفته شده است بالغبر ۸۰ ميليارد ريال است و از اين مقدار ۷۰ ميليارد ريال آن جذب شده و اين در حالي است که کل اعتبار امسال استان ۱۴۰ ميليارد ريال است.
شريفي با بيان اينکه اگر اين تسهيلات به صورت قرضالحسنه باشند مشکلات زيادي حل خواهد شد ادامه داد: بايد اين را هم درنظر داشت که دريافت تسهيلات بصورت قرضالحسنه بايد همراه با قانوني براي برخورد با انحرافات باشد اما متاسفانه از زمان دولتهاي گذشته تاکنون قانوني براي برخورد با انحرافات وجود نداشته و دليل عدم موفقيت در اين زمينه هم عدم برخورد با متخلفين است.
وي ادامه داد: در سطح کشور هنوز رتبهبندي صورت نگرفته و اينکه معيار رتبهبندي ميزان ارائه تسهيلات باشد درست نيست و بايد معيار بر تعداد کارگاههايي که افتتاح و به توليد ميرسند باشد.
شريفي با اشاره به اينکه بايد حمايتي جدي از سوي دولت و ارگانهاي دولتي از فعالان در عرصه اقتصاد مقاومتي شود بيان داشت: حمايت دولت در اين زمينه ميتواند اقتصاد کشور را به خود متکي کرده و راه را براي پيشرفت در اين راستا باز کند.
مسئول بسيج سازندگي چهارمحال و بختياري تاکيد کرد: راهي طولاني براي رسيدن به اهداف مورد نظر داريم و مردم بايد با کار جهادي و دولت و مسئولان با پشتيباني از آنها زمينههاي پيشرفت را باز کرده و کمک کنند تا اتکاء به داخل و بينيازي از خارج دست يابيم.
وي با اشاره به برگزاري نمايشگاه دستاوردهاي اقتصاد مقاومتي هدف از برگزاري آن را حمايت از طرحهاي اقتصاد مقاومتي معرفي و افزود: بسيج براي اشتغالزايي جوانان اقدام به پرداخت تسهيلات کرد و به اين ترتيب راه را براي تحقق اهداف اقتصاد مقاومتي باز کرد.
وي با بيان اينکه اين نمايشگاه راهي براي فرهنگسازي و ترويج مشاغل خانگي است تاکيد کرد: بايد راه را براي ورود جوانان به عرصههاي اقتصاد مقاومتي باز کنيم و يکي از اقدامات در اين راستا فرهنگسازي و برگزاري نمايشگاههايي از اين دست است.
شريفي تعداد غرفههاي اين نمايشگاه را ۲۲ غرفه دانست و بيان داشت: عسل، ترشي، قارچ، بلدرچين، تخم مرغ بومي، صنايع دستي، ورميکومپوست، مربا و شربت، فراوري لبنيات، زعفران و برنج بومي محلي استان ازجمله محصولات عرضه شده در نمايشگاه هستند.
مسئول بسيج سازندگي چهارمحال و بختياري با تاکيد بر اينکه اين نمايشگاه از يکم تا ششم در استان داير است.